Ταξινόμηση ανά
Τηγανητή λιχουδιά, αφού πρώτα τα μαρινάρουμε σε νερό και λεμόνι για τουλάχιστον 2 ώρες
Απαραίτητα για τη μαγειρίτσα και τις γαρδούμπες
Γλύκισμα στη σούβλα, στο φούρνο ή στη γάστρα
Ιδανική για μαγειρίτσα, κοκορέτσι και σεφταλιές, αλλά και για να τυλίξουμε πουλερικά
Γίνονται βραστά με λεμόνι και μπουκοβο, κοκκινιστά αλλά και σούπα αυγολέμονο
Κατάλληλα για σούπα, μαγειρίτσα ή ζωμό για πηχτή με βρασμένα λαχανικά τουρσί