Ταξινόμηση ανά
Κοκκινιστός ή κρασάτος με μακαρόνια, θα κλέψει την παράσταση στο τραπέζι!
Γρήγορη και υγιεινή απόλαυση, με άπειρες νόστιμες εκδοχές!
Στο τηγάνι ή στο φούρνο, στη σχάρα ή στην κατσαρόλα, είναι το λατρεμένο όλης της οικογένειας
Δοκιμάστε το στο τηγάνι σβησμένο με λεμόνι, στη σχάρα μαριναρισμένο με ρίγανη, κοκκινιστό με λαχανικά, γιουβέτσι, και φυσικά στο φούρνο με πατατούλες
Δοκιμάστε το ψητό στο φούρνο με πατάτες, βραστό με ρύζι και λαχανικά, ή στη σχάρα με μαρινάτα από πορτοκάλι
Γίνονται τέλεια στη γάστρα, τυλιγμένα με λαδόκολλά και μυρωδικά, αλλά και γιουβέτσι με ζυμαρικά.
Τρυφερό και γευστικό, γίνεται με κάθε τρόπο: από ψητό στο φούρνο ή στη γάστρα μέχρι κρασάτο του μερακλή
Από το "διαίτης" στη σχάρα μέχρι το λαχταριστό σνίτσελ, παίρνει όποια γευστική απόχρωση θέλετε να του δώσετε!
Συνήθως τα τρώμε στη σχάρα ή τηγανιτά, όμως υπάρχουν τόσοι ακόμα τρόποι: με αυγά, κοκκινιστά με ρύζι, λεμονάτα, αλλά και βραστά με λαχανικά