Αναζήτηση
Back to all

Τα μυστικά της κατσαρόλας

Τα μυστικά της κατσαρόλας

Απλές οδηγίες για νόστιμο και ζουμερό μαγείρεμα.


Όταν μαγειρεύετε φαγητό στην κατσαρόλα προσέχετε να μη φεύγει ατμός και νερό από το καπάκι. Αλλιώς χαμηλώστε τη θερμοκρασία του ματιού, τόσο ώστε το καπάκι να κάθεται στην κατσαρόλα χωρίς να ´´χοροπηδάει´´.

Αν πρόκειται να τσιγαρίσετε το κρέας, πριν το μαγείρεμα σε κατσαρόλα, αφήστε το πρώτα 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και, αφού το πλύνετε, σκουπίστε το με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίστε το με λίγο αλεύρι.

Κατά την διάρκεια του μαγειρέματος, όταν γυρνάτε το κρέας πλευρά, μην το τρυπάτε με το πιρούνι, γιατί έτσι χάνει τους χυμούς του.

Σχόλια
Αφήστε το σχόλιό σας Close