
Απλές οδηγίες για νόστιμο και ζουμερό μαγείρεμα.
Όταν μαγειρεύετε φαγητό στην κατσαρόλα προσέχετε να μη φεύγει ατμός και νερό από το καπάκι. Αλλιώς χαμηλώστε τη θερμοκρασία του ματιού, τόσο ώστε το καπάκι να κάθεται στην κατσαρόλα χωρίς να ´´χοροπηδάει´´.
Αν πρόκειται να τσιγαρίσετε το κρέας, πριν το μαγείρεμα σε κατσαρόλα, αφήστε το πρώτα 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και, αφού το πλύνετε, σκουπίστε το με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίστε το με λίγο αλεύρι.
Κατά την διάρκεια του μαγειρέματος, όταν γυρνάτε το κρέας πλευρά, μην το τρυπάτε με το πιρούνι, γιατί έτσι χάνει τους χυμούς του.
Making (and Four Methods To Repair It) furniture
disposal melbourne]
Good day I am so delighted I found your weblog,
I really found you by accident, while I was researching on Aol for something else, Anyhow I am here now and would just
like to say kudos for a remarkable post and a all round enjoyable blog
(I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all
at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time
I will be back to read much more, Please do keep up the great jo.