Ταξινόμηση ανά
Την έχουμε συνηθίσει στη σχάρα ή στο τηγάνι, όμως αξίζει να τη δοκιμάσετε και κρασάτη
Γίνεται… με όποιον τρόπο θέλετε: στην κατσαρόλα, στη γάστρα, στο φούρνο, στη σχάρα, ακόμα και στη σούβλα!
Αναδείξτε τη νοστιμιά του ψήνοντάς το στο φούρνο με μυρωδικά, πατάτες και λαχανικά, ή σωτάροντάς το στο τηγάνι
Βάλτε την στη γάστρα για καλοψημένο αλλά και ζουμερό αποτέλεσμα
Ψήνεται ιδανικά στο grill, στη σχάρα, στα κάρβουνα ή στο τηγάνι, μέχρι να γίνει τραγανιστή και λαχταριστή
Τυλίξτε την στη λαδόκολλα και ψήστε την αργά στο φούρνο για να απελευθερώσει όλη της τη γεύση
Απολαύστε την κρασάτη ή λεμονάτη στην κατσαρόλα αλλά και γεμιστή στο φούρνο
Όπως λέει και το όνομά της είναι ιδανική για το τηγάνι, αλλά αγαπάει πολύ και την κατσαρόλα