Αναζήτηση
RSS

Ιστολόγιο

Η μαγεία των μπαχαρικών.
Σχόλια (0) Η μαγεία των μπαχαρικών.
Η μαγεία των μπαχαρικών. Γνωρίστε τα μυστικά τους και απογειώστε τη μαγειρική σας τέχνη.
Μπαχαρικά και κρέας
Σχόλια (0) Μπαχαρικά και κρέας
Ανακαλύψτε τους ιδανικούς συνδυασμούς. Μείγμα για κοκκινιστά, barbeque, κοτόπουλο, βοδινό, αρνί, χοιρινό...
Όταν αγοράζω κρέας
Σχόλια (0) Όταν αγοράζω κρέας
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διαλέγετε σωστά. Βοδινό, Μοσχάρι, Αρνί και Κατσίκι, Χοιρινό
Τα μυστικά της κατσαρόλας
Σχόλια (0) Τα μυστικά της κατσαρόλας
Τα μυστικά της κατσαρόλας Απλές οδηγίες για νόστιμο και ζουμερό μαγείρεμα.
Τα μυστικά του φούρνου
Σχόλια (1) Τα μυστικά του φούρνου
Μικρές συμβουλές για τέλεια ψητά. Δεν ανοίγουμε το φούρνο Όταν η υγρασία αυτή διαφεύγει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, το φαγητό μας δεν γίνεται ζουμερό.
Τι να βάλω στο φούρνο;
Σχόλια (0) Τι να βάλω στο φούρνο;
Τα ιδανικά κομμάτια από κάθε κρέας. Από το μοσχάρι Νουά: Κατάλληλο για ψητό στη γάστρα, αλλά και για γιουβέτσι. Στήθος: Γίνεται υπέροχο ρολό.
Πώς ψήνουμε σε χαρτί η λαδόκολλα;
Σχόλια (0) Πώς ψήνουμε σε χαρτί η λαδόκολλα;
Tα μυστικά για το πιο ζουμερό κρέας. Όταν τυλίγουμε κρέατα σε χαρτί, αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα, δε τα τυλίγουμε σφιχτά, για να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα ο ζεστός αέρας. Aφήνουμε λίγο κενό χώρο στο επάνω μέρος.
Μαρινάδα η μεταμορφωτική
Σχόλια (0) Μαρινάδα η μεταμορφωτική
Για τρυφερό κρέας, γεμάτο με γεύσεις και αρώματα. Τι είναι η μαρινάδα; Είναι ένα μείγμα υλικών που το προσθέτουμε σε κρέατα, πουλερικά και κάποιες φορές σε ψάρια για να ενισχύσουμε τη γεύση του, να το αρωματίσουμε και να μαλακώσουμε τη σάρκα του.
Στήθος, μπούτι ή φιλέτο;
Σχόλια (0) Στήθος, μπούτι ή φιλέτο;
Λίγα λόγια για το κοτόπουλο. Το κρέας του κοτόπουλου -συγκριτικά με το μοσχάρι- χαρακτηρίζεται από μικρότερο αριθμό θερμίδων, με λιγότερα λιπαρά και χοληστερίνη.
Η επόμενη μέρα
Σχόλια (0) Η επόμενη μέρα
Μια καλή ιδέα για το ψητό σας. Σας περίσσεψε ψητό κρέας αλλά δεν έχει μείνει καθόλου σάλτσα για να το συνοδεύσετε; Μπορείτε να φτιάξετε μια καινούργια νόστιμη σάλτσα εύκολα και γρήγορα.
Αρχείο Blog